El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Gaudí Experiència - Veuràs Gaudí amb uns altres ulls!

Des de
13,60€
Imatge Gaudí Experiència - Veuràs Gaudí amb uns altres ulls!

Descripció:

Vine! Situat al costat del Parc Güell, Gaudí Experiència és un espai interactiu inspirat en l'obra de Gaudí.

 Toca! Grans pantalles interactives en 9 idiomes amb material gràfic d’arxius fotogràfics històrics, posen a l'abast de la teva mà la vida i obra del genial arquitecte.

 Aprèn! Un viatge a mida, que combina el rigor històric de l’època de Gaudi amb una experiència innovadora.

 

Una visita dinamitzada a través de 3 espais diferents situats al costat del Parc Güell:

*Amb un Nou Espai 4D a Barcelona, on experimentar el món màgic del genial arquitecte del modernisme català mitjançant una projecció amb tecnologia 4D i descobrir els misteris i enigmes que amaga l'obra d'Antoni Gaudí. Gràcies a la pantalla Scope, so evolupant 7.1, estereoscòpia activa, butaques amb moviment i altres efectes, podreu viure en primera persona de quina manera la natura va inspirar les seves creacions, i les seves principals icones:

- Un bosc que es converteix en imponents columnes.
- Xemeneies sota les quals s'amaga un exèrcit de guerrers.
- Un sostre que amaga la pell d'un drac.
...

* Amb l'àrea Aprèn i Emociona't, on podreu descobrir a través d'uns murs interactius que l'edifici de la Sagrada Família no és l'únic projecte que Antoni Gaudí va deixar inacabat, o bé que 7 de les seves obres han estat declarades Patrimoni Mundial de la Humanitat. Espai que recull la vida i obra de l'arquitecte català ,des del seu naixement a Reus, fins a la seva mort a Barcelona als 74 anys. Gràcies a grans panells interactius en 9 idiomes, us permetran descobrir la seva vida, obra i projectes. El guia podrà adaptar les explicacions al nivell educatiu i interessos de l'escola.

* A través de diferents Maquetes que reprodueixen grans projectes de Gaudí com la sala hipòstila del Parc Güell, o l'Hotel Attraction de Nova York, veurem els detalls i curiositats d'aquests projectes.

Segons el número d'alumnes, es podran organitzar les diferents àrees per a poder-hi estar en grups més petits, de manera rotativa passar per tots els espais.

 

A tenir en compte:

- Es poden realitzar diferents tipus de visites adaptades als nivells educatius, i a les necessitats i interessos de cada grup.

- Us proposem complementar la sortida amb la visita guiada al Parc Güell fora de la zona monumental (a dins s'ha de pagar una entrada), per a veure en directe molts dels conceptes tractats, combinant el rigor històric de l'època de Gaudí, amb una experiència innovadora que els alumnes recordaran. I a més a més també podem combinar-ho amb altres obres modernistes (visita a la Sagrada Família, itinerari pel Passeig de Gràcia descobrint les façanes modernistes més emblemàtiques, entrada al Palau de la Música, la Colònia Güell i la seva Cripta...trieu, i farem la vostra sortida a mida!).

- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- El preu del Gaudí Experiència + visita del Parc Güell (fora zona monumental) és de 13'60€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu del Gaudí Experiència + visita del Parc Güell (tot) és de 14'60 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu del Gaudí Experiència + visita guiada del Parc Güell (fora zona monumental) + visita guiada pels exteriors (sense entrades) de la Sagrada Família, La Pedrera, la casa Batlló, la casa Ametller, la casa Morera, els Quatre Gats i el Palau de la Música és de 13'60€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu del Gaudí Experiència + visita guiada a la Colònia Güell i la Cripta és de 16'00€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu del Gaudí Experiència + visita guiada del Parc Güell (fora zona monumental) + visita guiada de la Colònia Güell i la Cripta és de 17'00€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu del Gaudí Experiència + visita guiada del Parc Güell (fora zona monumental) + visita d'altres llocs d'interès de la ciutat de Barcelona (Museus, Aquari, Golondrines, Torre de Collserola, Parc de la Ciutadella...) variarà segons el lloc triat.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places de 425€ (IVA inclòs).

Observacions:

No apte per a persones amb mal d'esquena, malalties cardiovasculars o dones embarassades.

No recomenat per a menors de 6 anys si no es treballa la temàtica.

Té totes les mesures de seguretat.

G_EXPERIENCIA093.jpg GaudiExperiencia_plafons.JPG gaudiexperiencia_kids_opt.jpg gaudiexperiencia_screens_4_opt.jpg gaudiexperiencia_frame_2_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar