El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge multiaventura La Coma i la Pedra - Port del Comte (Solsonès) - Província Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Colònies i estades d'aventura al Solsonès

Des de
111,85€
Imatge Colònies i estades d'aventura al Solsonès

Descripció:

No podem deixar d’aprofitar un entorn com el que tenim a Catalunya, i per fer-ho, proposem diverses activitats de natura i aventura que ens faran gaudir plenament fora del dia a dia. 


Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels alumnes i als interessos de l’escola.

 

L'allotjament per a la vostra estada, és l’Hotel Golf Natura, que es troba al peu de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de la Coma i la Pedra de la comarca del Solsonès (Lleida). És una nova construcció muntanyenca en pedra i fusta, un petit hotel molt acollidor, que permet l'opció d'exclusivitat per al grup. S'aconsella per a grups de 55 alumnes com a màxim. Podreu gaudir d'una estada amb una bona restauració i unes vistes espectaculars del Pirineu, amb totes les avantatges d'una casa de colònies i totes les comoditats d'un hotel, sense cap dubte, un dels millors allotjaments per anar de colònies!

 

Equipaments:

- Hotel de nova construcció.
- 62 places .
- Habitacions de 4 i 6 places i 1 de 10 places.
- Calefacció central.
- 2 sales d'activitats i 1 menjador.
- Envoltats de boscos.
- Camp de golf.
- Circuit acrobàtic d'aventura.

- Tubbyes.

 

Activitats:

- Al Port del Comte: circuit acrobàtic d'aventura al bosc, tir amb arc, golf, Roadbook, cursa d'orientació, escalada, tubbyes, trekking, taller d'esmalts, taller de marc de fotos, taller de màscares, de punt de llibre, rellotge de sol... jocs de nit, vetllada d'estels, festa final.

 

- Aventura: ràfting i piragüisme al Parc del Segre, caiacs a la Llosa del Cavall, BTT.


- De natura o culturals: descoberta de Solsona, visita al naixement del Riu Cardener, visita a Sant Llorenç de Morunys, trekking per la serra de Busa, visita al Zoo del Pirineu.

 

 

Preus:

- Estada 3 dies/2 nits des de 111,85.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes i les activitats de caiac a la Llosa del Cavall, BTT, circuit d'aventura als arbres, tubbyes, escalada, roadbook (orientació), joc de nit i festa final.

 

- Estada 5 dies/4 nits des de 206,50.-€ per alumne, amb allotjament, 4 pensions completes i les activitats de descoberta de Solsona, visita al Pantà de la Llosa del Cavall, el poble de Sant Llorenç de Morunys i el naixement del Riu Cardener, circuit acrobàtic d'aventura, tubbyes, tir amb arc, golf, jocs d'estratègia, escalada, roadbook (orientació), trekking a la natura, jocs de nit, vetllada d'estels i festa final.

 

 

Els preus inclouen:

- Pensions completes a l'hotel.
- Llençols, tovalloles i edredons.
- Activitats descrites al programa i material necessari.
- Monitors especialitzats per al desenvolupament de les activitats, vivint en el mateix hotel.
- Gratuïtat de 1 professor cada 20 alumnes de pagament.
- Menú a la carta del restaurant per a professors.
- Talonaris d’autofinançament per a cada alumne.

- IVA.

 

Els preus no inclouen:
- Dinar del primer dia. (és opcional i té un cost de 9,50€)
- Autocar per als desplaçaments, només el requereix el 1r dia sencer i l'últim dia per tornar a l'escola. Si ho necessiteu nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars que necessiteu a bons preus.

* Per a la confirmació de la reserva caldrà redactar el contracte i  fer una bestreta del 30% del total en els termes pactats.
 

DIGUEU-NOS LES ACTIVITATS QUE VOLEU I US FAREM UNES COLÒNIES A MIDA!!

Observacions:

També podem encarregar-nos dels autocars des de l'escola a molt bon preu. Informeu-vos-en!!

T'ajudem a finançar el teu viatge per a que us surti gratuït! Demaneu-nos informació!

hotel-golf-natura.jpg hotel-golf-natura2.jpg ZOOpirineu_roca_canalda-2.jpg zoo pirineu 1.jpg mirador1.jpg fotns cardener.jpg caiac llosa 1.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar