El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar A triar: Bigues i Riells o El Penedès o Calders o Montornès o Llinars del Vallès - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

LA VEREMA: Sortida de Tardor

Des de
8,50€
Imatge LA VEREMA: Sortida de Tardor

Descripció:

Quan arriba la tardor és temps de Verema!
Coneixerem les vinyes i el raïm, a través dels diferents treballs del camp, els alumnes aprendran què és i què s'hi fa a una vinya, al mateix temps que expliquem quines són les principals parts del cep, els diferents tipus de conreu, les feines determinades a cada estació de l'any, les malalties que afecten a la planta i el procés de fermentació. També visitarem el celler i coneixerem com es fa la recollida del raïm i com fa l'elaboració del most, perquè tindrem l'oportunitat de trepitjar a la manera antiga el raïm amb els peus, tot fent gresca, fer la premsada i el tast del most.
El most que en surti, us el podreu emportar en una ampolleta per veure el procés de fermentació a l'escola.

 

A tenir en compte:

- L'activitat és estacional, per tant només es realitzarà de mitjans de setembre a mitjans d'octubre.

- Activitat molt demanada, si voleu una data en concret, cal reservar-ho amb temps.

- Si voleu el dinar, us el podem preparar pagant un suplement.

- Nosaltres també podem encarregar-nos del desplaçament en autocar des de l'escola a molt bons preus, informeu-vos!

 

Llocs i preus:

- A les masies El Canadell i Les Quingles de Calders (Bages), cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 12,50 €. I si preferiu l'opció en que el servei de monitoratge finalitza a les 13:30h, el preu és de 11,50 € (IVA inclòs). Als professors us conviden a un bon esmorzar.

- A la Finca Cal Batlle de La Bleda (St.Martí Sa Roca), dins el programa "Viu la Vinya", cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 5,80 € (IVA inclòs) o per 8,50 € (IVA inclòs) si també voleu la visita a les Bodegues Torres.

- A Can Sala de Montornès del Vallès, cada alumne podrà realitzar l'activitat de la verema per 13 € (IVA inclòs), i després de dinar podreu visitar la granja dels animals.

- A Can Ribas de Bigues i Riells (Vallès Oriental), cada alumne podrà realitzar l'activitat Anem de verema per 12'00€ per alumnes de primària, i per 13'00€ per als alumnes d'educació infantil (IVA inclòs)

- A El Xaragall de Llinars del Vallès, cada alumne podrà realitzar l'activitat per 11,50 € (IVA inclòs).

Observacions:

 La sortida inclou:

. Monitors.
. Taller + Material.
. Ampolla de most (depèn del lloc)
. Ús de les instal·lacions.

verema1.jpg verema2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar